Wat zijn wimper-extensions?

De haartjes van de wimperextensions worden haartje voor haartje aan uw natuurlijke wimperhaartjes bevestigd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn van een anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals de natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en absoluut geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Voor een verlenging worden ongeveer 60 haartjes gebruikt. U hebt geen mascara meer nodig, maar deze mag wel aangebracht worden als u dit nodig vind.

Wie wil er nou niet “Bambi Eyes”

Onze wimperextensions zijn niet te onderscheiden van uw eigen wimpers. De nieuwste soort wimperverlenging met losse haartjes van 1e klas kwaliteit. Langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die tot twee maanden blijven zitten.

Wij werken uitsluitend met de beste wimpers van Lash eXtend!

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten ?

De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om een mooie volle wimper te behouden, adviseren we om iedere 4 weken een opvul behandeling uit te voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuweset wimperextensions is 60 tot 90 minuten. Een opvul behandeling duurt gemiddeld zo’n 30 minuten.

De voordelen :
– Natuurlijke uitstraling.
– Maakt mascara,wimperverf of wimperkruller overbodig.
– Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen.
– Praktisch gewichtsloos, u voelt de extensions niet.
– Bestand tegen water,traanvocht, licht, zon en zee.
– Blijven 2 maanden.
– Voor een langdurig resultaat kunt u regelmatig uw wimperextensions laten opvullen.
– Hierdoor heeft u altijd wimpers op de lengte die u wenst.

Russian Volume wimper extensions

 
Wat is het verschil tussen one by one en Russian Volume?
Er is een groot verschil tussen one by one wimperextensions en Russian Volume wimperextensions! Namelijk de hoeveelheid wimpers die geplaatst worden. By one by one wordt er 1 extension op 1 natuurlijk wimperhaartje geplaatst en bij de Russian Volume/2D-6D wimperextensions worden er tot 6 ultra lichte haartjes op 1 natuurlijk wimperhaartje geplaatst.