hannah

Welke hannah behandeling je ook kiest, de huidcoach trakteert je op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat! Na een intakegesprek en huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet, PH) start de behandeling, waarbij  de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke wensen centraal staan!

De resultaten worden mede behaald door het toepassen van 5 stappen: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen, welke uiteraard in iedere behandeling uitgebreid aan bod komt.

hannah Meet & Treat 45 min.

Reinigen, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, dag- of nachtcrème.

Ideaal voor de jeugdige huid. De hannah Meet en Treat trakteert je huid op een korte introductie. Maak kennis met de mogelijkheid in huidverbetering!

hannah xpress 60 min. The hour of power!     

Huidmeting met de Skin Analyzer, Reinigen, epileren, verven, harsen lip en of kin, peeling, onzuiverheden verwijderen, stimuleren, herstellen en beschermen, masker, dag- of nachtcrème.            

In deze behandeling staan de 5 huidverbeterende stappen centraal. Op maat afgestemde behandeling op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jouw en de behoefte van jouw huid.

hannah and more 90 min. The Total package!   

Huidmeting met de Skin Analyzer, Reinigen, epileren, verven, harsen lip en of kin, peeling, onzuiverheden verwijderen, stimuleren, herstellen en beschermen, massage, masker, dag- of nachtcrème.      

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief aan je huid gewerkt om je huid in een goede balans te krijgen. Ook hier worden de 5 huidverbeterende stappen zorgvuldig gevolgd. Aangevuld met een massage waarbij de lymfe gestimuleerd word om de afvalstoffen in de huid af te voeren.

Glycolzuur peeling . Peel and boost!    

Huidmeting met de Skin Analyzer, Reinigen, epileren, verven, fruitzuur peeling 30% of 70%, onzuiverheden verwijderen, stimuleren, herstellen en beschermen, massage, masker, dag- of nachtcrème.                        

Tijdens deze specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid en voor meer opname van de werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

Bootcamp Your Skin.

Fruitzuur peeling en microdermabrasie kunnen ook in kuurvorm plaatsvinden. Zie de prijslijst voor de aangeboden kuren. Deze behandelingen wordt ook vaak geadviseerd bij acne en of acne littekens.

Acne behandelingen bij salons die aangesloten zijn bij de ANBOS worden vaak vergoed door de zorgverzekeraar, dit geldt voor fruitzuur behandeling mede als voor dermabrasie behandelingen, informeer bij uw verzekeraar of u hiervoor verzekerd bent. Voor verdere vragen kunt u altijd bij ons terecht.