hannah

Welke hannah behandeling je ook kiest, de huidcoach trakteert je op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat! Na een intakegesprek en huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet, PH) start de behandeling, waarbij  de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke wensen centraal staan!

De resultaten worden mede behaald door het toepassen van 5 stappen: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen, welke uiteraard in iedere behandeling uitgebreid aan bod komt.

Reinigen: intensieve reiniging van de huid
Peelen: lichte verdunning van de bovenste huidlaag
Stimuleren: actieveren van de doorbloeding
Herstellen: aanbrengen van de juiste voedingstoffen
Beschermen: resistent maken voor schadelijke invloeden van buitenaf

hannah Meet & Treat 45 min.
Reinigen, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, dag- of nachtcrème.
Ideaal voor de jeugdige huid. De hannah Meet en Treat trakteert je huid op een korte introductie. Maak kennis met de mogelijkheid in huidverbetering!

hannah xpress 60 min. The hour of power!
Huidmeting met de Skin Analyzer, Reinigen, epileren, verven, harsen lip en of kin, peeling, onzuiverheden verwijderen, stimuleren, herstellen en beschermen, masker, dag- of nachtcrème. 
In deze behandeling staan de 5 huidverbeterende stappen centraal. Op maat afgestemde behandeling op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jouw en de behoefte van jouw huid.

hannah and more 90 min. The Total package!  
Huidmeting met de Skin Analyzer, Reinigen, epileren, verven, harsen lip en of kin, peeling, onzuiverheden verwijderen, stimuleren, herstellen en beschermen, massage, masker, dag- of nachtcrème.
Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief aan je huid gewerkt om je huid in een goede balans te krijgen. Ook hier worden de 5 huidverbeterende stappen zorgvuldig gevolgd. Aangevuld met een massage waarbij de lymfe gestimuleerd word om de afvalstoffen in de huid af te voeren.

Glycolzuur peeling . Peel and boost!   
Huidmeting met de Skin Analyzer, Reinigen, epileren, verven, fruitzuur peeling 30% of 70%, onzuiverheden verwijderen, stimuleren, herstellen en beschermen, massage, masker, dag- of nachtcrème.

Tijdens deze specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid en voor meer opname van de werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

Bootcamp Your Skin.
Fruitzuur peeling en microdermabrasie kunnen ook in kuurvorm plaatsvinden. Zie de prijslijst voor de aangeboden kuren. Deze behandelingen wordt ook vaak geadviseerd bij acne en of acne littekens.
Acne behandelingen bij salons die aangesloten zijn bij de ANBOS worden vaak vergoed door de zorgverzekeraar, dit geldt voor fruitzuur behandeling mede als voor dermabrasie behandelingen, informeer bij uw verzekeraar of u hiervoor verzekerd bent. Voor verdere vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Bindweefselmassage

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Al vele jaren voeren onze huidcoaches na verschillende opleidingen onze technieken uit. De hannah Bindweefselmassage is al vaak gekopieerd echter nog nooit geëvenaard.

Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

Intense Treatment

De hannah Intense Treatment is een intensieve vervolgbehandeling op de hannah Xperience, waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten en weerbaar maken van de huid door onder andere de toepassing van de Trans6peel. Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd, waardoor het oppervlak egaler wordt.

De unieke combinatie van verschillende soorten zuren zorgen ervoor dat pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is. Het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren. Deze behandeling, uitgevoerd door een gespecialiseerde huidcoach, is daarnaast uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties en zelfs een gevoelige huid kan meer weerbaar gemaakt worden.

Door de Trans6peel in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage toe te passen, wordt de effectiviteit van de peeling vergroot, de huid nog intenser gestimuleerd en verstevigd en het zorgt voor een hoger opnamevermogen van de actieve werkstoffen die tijdens de behandeling gebruikt worden. Wanneer de huidcoach optioneel het alom bewezen Ultra Geluid inzet, kan nog meer huidverbetering gerealiseerd worden vanwege de opname bevorderende eigenschappen. Kortom, trakteer jezelf op intensieve huidverbetering en check de salon locator voor de dichtstbijzijnde huidcoach!